Bekabeling in- en om- het huis.

Aanleg

We zorgen voor optimale signaalsterkte op alle plekken in huis met kwalitatieve kabels en versterkers indien nodig. We kunnen ook door de spouwmuur boren om bijgebouwen aan te sluiten op internet en televisie.

Reparatie

Storing op uw televisie of internet kan veroorzaakt worden door een beschadigde kabel. Wij repareren coax- en internetkabels met duurzame materialen. We repareren ook buitenshuis beschadigde kabels. Helaas kunnen we geen glasvezelkabels repareren en moet u hiervoor contact opnemen met uw netbeheerder.

Welke Kabel?

In de ICT en multimedia wordt vooral gebruik gemaakt van internet (UTP) kabel en Coax kabel voor televisie, internet en bellen. Als u niet weet welke kabel u nodig heeft dan kunnen we daarvoor een adviesbezoek inplannen. We komen bij u thuis om de aanleg van uw internet en televisie te bespreken. Als u akkoord gaat met de door ons gemaakte offerte dan krijgt u de kosten van dit adviesbezoek weer als credit op uw factuur.

Coaxkabel

Wij gebruiken voor de aanleg van kabel of schotel televisie altijd C9 kabels met bescherming tegen 3G/4G/5G. Deze kabels passen door de meeste leidingen en voldoen aan de eisen gesteld door de televisie providers.

UTP-Kabel

Wij gebruiken altijd CAT6 kabels voor de aanleg van onze netwerken, deze kabel voldoet aan de standaard van nu en behaalt een snelheid van maximaal 1000mbit. Het voordel van CAT6 is dat er meer data tegelijk doorheen kan.

Hoofdaansluiting Verplaatsen

Wilt u uw Ziggo of Telefoonverbinding verplaatst hebben? óók dit kunnen we voor u regelen. In het geval van telefoon blijft u een klein stuk van de oude aansluiting zien, in het geval van Ziggo verleggen wij de kabel in zijn geheel. Glasvezel kunnen we helaas (nog) niet voor u verplaatsen.