Televisie, Audio en Huishoudelijk

Reparatie

Reparatie van TV of Audio kan soms simpel en soms ingewikkeld zijn. Mocht reparatie duur worden dan zullen we dit laten weten.

Onderhoud

Onderhoud van uw apparaten is belangrijk. Dit voorkomt storing en zorgt voor een langere levensduur van uw apparaat. Heeft u vragen over onderhoud? neem dan contact met ons op.

Reparatie, Installatie & hulp bij

Televisie

Tegenwoordig is er veel keuze in televisies en wordt u plat gegooid met termen als OLED, QLED, NANO, LED of LCD. De prijs kan sterk variƫren tussen de verschillende soorten scherm. Als u hierover meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

Soundbar

Een soundbar is een langwerpige speaker die u onder of boven uw televisie plaatst. Omdat de “platte” televisies van tegenwoordig een slechte geluidskwaliteit hebben is de soundbar de ideale oplossing om beter geluid in uw woonkamer te realiseren.

Overige Audio

Overige audio, bijvoorbeeld: sonos of andere wi-fi speakers kunnen wij voor u installeren en configureren. We zijn niet met alle merken bekend, geef daarom het juiste merk en model aan ons door zodat we (indien nodig) de juiste documentatie kunnen raadplegen.

Verkoop & Levering

Voor de aanschaf van uw nieuwe televisie kunt u bij ons maar ook bij AnY Computers & Elektronica terecht.
AnY Computers kan direct een afspraak met ons inplannen voor het installeren of ophangen van uw televisie.

Bezorgen & Aansluiten

Voor een vast bedrag bezorgen wij uw televisie en/of soundbar/versterker en sluiten deze voor u aan. U krijgt daarna een korte uitleg over de werking en er is ruimte voor vragen.

Ophangen

Wij bieden een ophangservice tot 55 inch voor uw tv of soundbar. Kosten zijn exclusief beugels en montagemateriaal. Televisies groter dan 55 inch kunnen we ophangen in overleg.